Saya amat berpuas hati dengan penerbangan AirAsia. Banyak kali tempahan dibuat dan penerbangan telah dilakukan, amat berpuas hati. Namun begitu kami mengharapkan kerjasama AirAsia dengan pihak MAHB dapat ditingkatkan terutama di LCCT.

Ini kerana banyak rungutan dengan perkhidmatan kerana facilities yang amat kurang memuaskan di LCCT. Selain itu juga pihak kami mengharapkan agar pihak AirAsia membuat satu cara agar pelanggan tidak perlu mengambil bagage dan pendaftaran semula setiap tempat untuk conection penerbangan yang lain.

Jika AirAsia dapat memberi perkhidmatan ini walaupun dengan bayaran, saya rasa ramai lagi orang akan menaiki pesawat AirAsia dengan kemudahan yang disediakan. Semoga AirAsia terus maju.

Author

  • Fahiruz

    Another comment on the “Warehouse”. In fact, BKI’s “warehouse” aka T2 is nicer :) All I can say the decision on the current LCCT was rather bad, perhaps due to the Malaysia Boleh spirit that we want to open our LCCT weeks earlier than Changi’s? The 20km drive (unless you use the “Authorised Vehicle Only” shortcut) all the way around the airport from the MTB is a proof to my case. Well if I’m right, the current LCCT is a temporary one (hence, the “Warehouse”). A new, permanent LCCT is currently underway which will be situated next to the current MTB. So, lets just bare for a while on the current “Warehouse” :)

  • Rosmariza

    Di sini saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak kakitangan AirAsia kerana memberi perkhidmatan dan facilities kepada pelanggan yang berhubung dengan AirAsia.

    Saya juga berpuas hati dengan pernerbangan AirAsia.Dan saya berharap pihak AirAsia dapat meningkatkan mutu dan prestasi LCCT dan AirAsia di mata dunia dan menaikkan nama MALAYSIA seluruh dunia. Selain itu juga kami berharap agar pihak AirAsia dapat memberi kerjasama dengan pelanggan dari semasa ke semasa.